Translate this Page

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Οι καλύτερες ατάκες για το γάμο του Πρίγκηπα Γουίλιαμ με την Κέιτ (Twitter)..

DimitrisKamenos
Λευτεριά στον Γουίλιαμ! Free Willy!

elenirou
Αύριο τέτοια ώρα θα περιμένουμε τη νύφη να δείξει σεντόνι.

Arhondi Korka
To obey το φάγανε απ' τους όρκους. Μπράβο Καιτούλα

SakosmeBiftekia
Γαμάτες οι ξαδέρφες, ιδίως το παγώνι μου μιλάει

Greek_Writer
Το νυφικό εμπεριέχει και γύψινες ρώγες? Γιατί είναι κάγκελο

lagosmerenta
Μα καλά τι της δίνουν της βασίλισσας και είναι τέτοιο τζόβενο; Ξέρω, από μας τα τρώει η άτιμη...

maksek

Ο σύζυγος του Έλτον είναι αρκετά ευθυτενής. Σαν να έχει καταπιεί το σπαθί του Σερ Έλτον ένα πράμα!

alekollz
Να παίξω αγγλικό πρωτάθλημα στοίχημα... Ή λογω γάμου θα είναι οι παίκτες σουρωμένοι;

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πόσους «φίλους» έχουν οι πολιτικοί στο facebook;;


Όταν το «like» φέρνει... ψήφους!..

Τα πλεονεκτήματα του facebook, φαίνεται να θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πολιτικοί και έτσι φτιάχνουν προφίλ και τα κρατούν ενήμερα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αν όμως, κριτήριο της επιτυχίας ενός πολιτικού στο facebook είναι πόσους «φίλους» έχει, τότε μερικοί φαίνεται να τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους. 

Δείτε πόσους φίλους έχουν έξι πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης:


Βασίλισσα Ελισάβετ: Ενημερώνοντας το κοινό της για τις εκδηλώσεις του Μπάκιγχαμ, έχει καταφέρει να κερδίσει 331.312 φίλους. Φυσικά για τη βασίλισσα Ελισάβετ, το «like» δε σημαίνει... ψηφοθηρία.

«Κανείς δεν έχει κάνει ακόμα σεξ στο Διάστημα» διαβεβαιώνουν αξιωματούχοι



Μισός αιώνας έχει περάσει από την ιστορική πτήση του Γκαγκάριν, υπάρχει όμως κάτι που οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει ακόμα στο Διάστημα..


..οι φήμες που θέλουν αστροναύτες να έχουν πειραματιστεί με το σεξ σε μηδενική βαρύτητα είναι εντελώς αβάσιμες, διαβεβαιώνουν Ρώσοι και Αμερικανοί υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν επίσημες ή ανεπίσημες ενδείξεις ότι υπήρξαν περιστατικά σεξουαλικής συνεύρεσης ή σεξουαλικών πειραμάτων στο Διάστημα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βάλερι Μπογκομόλοφ, υποδιευθυντής του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Προβλημάτων στη Μόσχα.

Ποιός βαριέται πιο εύκολα σε ένα γάμο;



H απάντηση βγαίνει αβίαστα από το στόμα των περισσότερων. "Οι άνδρες", θα πούν. Κι όμως λάθος! Οι γυναίκες!..


Mια νέα καναδική επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι παντρεμένες γυναίκες βαριούνται ευκολότερα.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Εφιαλτικό ταξίδι του μέλιτος…


Στο σπίτι του ασφαλές επέστρεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι από την Σουηδία το οποίο κατά τη διάρκεια του μήνα του Μέλιτος είδε κυκλώνες, πυρκαγιές, πλημμύρες και δυο σεισμούς. Από τύχη κατάφερε να επιστρέψει σώο και αβλαβές σπίτι του! Ο λόγος για τον Στέφεν και την Έρικα Σβανστορμ που μετά το γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να κάνουν ένα τετράμηνο διάλειμμα γυρίζοντας τον κόσμο. Ούτε σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μερφι, δεν περίμενε κανείς απ’ όπου περνούσαν να γινόταν και μια φυσική καταστροφή…

Αρχικά έφτασαν αεροπορικώς στο Μόναχο όπου τους βρήκε μια χιονοθύελλα, η αποκαλούμενη από το Γερμανικό τύπο «καταιγίδα του αιώνα».

Γυναικείες κομμώσεις made in China

 

Κάτι δεν πάει καλά εκεί πέρα...

Ξεμείνατε από αναπτήρα;;;

Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από το χρόνο σας.

Το αλκοόλ έχει τα ίδια οφέλη με τη yoga… ( photos )

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

75χρονη «χάκερ» έκοψε το ίντερνετ σε 3 χώρες.

Οι κάτοικοι της Γεωργίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, έμειναν χωρίς ίντερνετ, καθώς οι γραμμές τους «νέκρωσαν» για μερικές ώρες εξαιτίας μιας 75χρονής!

Πως το κατάφερε αυτό; Η 75χρονη...
έψαχνε για χαλκό κοντά στην Τιφλίδα, όταν η τσάπα της χτύπησε ένα καλώδιο οπτικών ινών. Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το δίκτυο της Αρμενίας, και σημαντικά τμήματα της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν για τουλάχιστον 12 ώρες.

Το ανεξήγητο μήνυμα που κατέγραψε η NASA…

Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι …ηλικίας 80.000 ετών (χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη). Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Girls Fail Compilation March 2011

Πέρασε από εξετάσεις 960 φορές για να πάρει δίπλωμα οδήγησης !!!

Ο επιμένων νικά” φαίνεται να είναι το σύνθημα της νοτιοκορεάτισσας που πέρασε από εξετάσεις 960 φορές προκειμένου να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης και να αγοράσει το δικό της αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρακτορείου ειδήσεων Yonhap, η Τσα Σασούν (Cha Sa-soon) μόνο τον τελευταίο μήνα δοκίμασε να περάσει το πρακτικό τεστ οδήγησης 10 φορές. Η υποψήφιοι οδηγοί της Νότιας Κορέας υποχρεούνται να περάσουν πρώτα από γραπτές εξετάσεις, τις οποίες η 69χρονη έδινε καθημερινά από το 2005, πριν την επιτυχία της πέρυσι.

Η θεωρία της ξεπέτας..

Και μετά το Κάμα Σούτρα, τι;Τα νέα βιβλία για σεξ, είναι γεμάτα συμβουλές για ανθρώπους…που δεν είναι Ινδοί, αλλά δυτικοί. Και άρα δεν έχουν χρόνο για σεξ! Οι Ινδοί, όταν εφηύραν το Κάμα Σούτρα, ζούσαν στην φύση, πολλές δουλειές δεν είχαν, τηλεόραση δεν είχαν, άρα δυο λύσεις μόνο τους απέμεναν για να σκοτώνουν καθημερινά τον χρόνο τους: ή να παίζουν πετριές στον Γάγγη μέχρι να νυστάξουν ή να διαπιστώσουν αν γίνεται να κάνεις σεξ με το ένα πόδι σου τυλιγμένο στο λαιμό σου και το άλλο πόδι σου τυλιγμένο στην γλώσσα του παρτενέρ σου. Δε φταίνε οι Ινδοί αν πήραν μετά τα δικαιώματα του Κάμα Σούτρα οι εκδότες της Δύσης και το μετέφρασαν σε περισσότερες γλώσσες κι απ΄τη Βίβλο, πεποισμένοι προφανώς ότι κι ο σύγχρονος δυτικός άντρας, είναι ένας τύπος με ευκολία στο σπαγκάτ κι άπλετο ελεύθερο χρόνο .
Σίγουρα το Κάμα Σούτρα δε λείπει απ΄τη βιβλιοθήκη κάθε μοντέρνου ζευγαριού της πολυάσχολης Δύσης και σίγουρα είναι ένα κλασσικό δώρο για να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου σε κάποιον που από εδώ το πάει, από εκεί το πάει, αλλά ραντεβού στο διαμέρισμά του δε σου δίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς στην Δύση πρόλαβε να διαβάσει ολόκληρο το Κάμα Σούτρα, πόσο μάλλον να εφαρμόσει και την στάση αστερία του βυθού στη σελίδα 69. (Μια που το έφερε η κουβέντα, το 69, αν και απλοϊκή στάση, ήταν η τελευταία καλή που έκαναν τα πεζά δυτικά ζευγάρια.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

15 ιατρικοί λόγοι για περισσότερο σεξ…

Πέρα από την απόλαυση, οι γιατροί το συνιστούν ως παυσίπονο και όχι μόνο. Οι έρευνες το αποδεικνύουν συνεχώς.H σεξουαλική δραστηριότητα μάς κρατά σε καλή υγεία και τονώνει τη διάθεσή μας για ζωή. Έχουμε 15 σοβαρούς λόγους υγείας για να κρατάμε τη φωτιά του έρωτα αναμμένη.

1. Eλιξίριο νεότητας :

Μπορεί οι ακριβές αντιγηραντικές κρέμες να μαλακώνουν τις ρυτίδες του προσώπου, όμως το πραγματικό ελιξίριο νεότητας είναι η ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Στη M. Βρετανία μελετήθηκαν 3.500 άτομα, ηλικίας 18-102 ετών, που έδειχναν νεότερα από την ηλικία τους. Tο συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ότι αυτοί είχαν έως και 50% περισσότερες ερωτικές επαφές από το μέσο όρο των Άγγλων (110 φορές το χρόνο). H επιστημονική εξήγηση είναι ότι κάθε φορά που νιώθουμε ερωτική ηδονή, ο οργανισμός απελευθερώνει ενδορφίνες και αυξητική ορμόνη. Kαι οι δύο αυτές ουσίες είναι γνωστά αντιγηραντικά και ευφοριογόνα συστατικά.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αφροδισιακά: Μύθοι και αλήθειες!

Από το πεπόνι στις πιπεριές και από τα μύδια στους καρπούς γκίνγκο, το κόπιασε στη παρέα μας σας αποκαλύπτει την αλήθεια για τα τρόφιμα με αφροδισιακές ιδιότητες.


Καφές και σοκολάτα στους πολιτισμούς της Αμερικής, βότανα με θαυματουργές ιδιότητες στην αρχαία και μεσαιωνική Κίνα, μαγικοί καρποί και θαλασσινά για τους πολιτισμούς που μεγαλούργησαν στη λεκάνη της Μεσογείου… Από τις προϊστορικές εποχές κάθε πολιτισμός «πειραματιζόταν» τις αφροδισιακές τροφές.

Οι παραδόσεις αυτές έχουν μεταδοθεί σχεδόν απαράλλαχτες στη σύγχρονη εποχή, εμπλουτισμένες με νέα στοιχεία και νέες τροφές. Τι λέει όμως για όλα αυτά η επιστήμη;

Οι πιο μισητές ατάκες κατά τη διάρκεια του σέξ..!

Οι πιο μισητές ατάκες από τις γυναίκες και τους άντρες κατά την διάρκεια του σεξ και οι αντιδράσεις.

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε…

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
- «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)
- «Μη σταματάς», επιτακτικά.. (Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)
- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι’ αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)
- «Aαχ, συνήλθα!» (Ωχ, θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)
- «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)
- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)
- «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)
- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..» (Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)
- «Τα’ κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

Άνδρες vs Γυναίκες: Σκέψεις στο 1ο ραντεβού!

Πως σκέφτονται τα δύο φύλα πριν και κατά την διάρκεια του 1ου ραντεβού; Διαβάστε τις ανδρικές και γυναικείες σκέψεις καρέ καρέ !!!

Άνδρας: zzzzzzz
Γυναίκα: Μα πήγε 7 η ώρα;; ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Και πρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου, και στις 9:30 θα περάσει να με πάρει ο Γιώργος!! Δεν προλαβαίνω με τίποτα!!!

Α: zzzzzzz
Γ: Ωχ δεν ισιώνουν με τίποτα!! Θα τα δέσω ψηλά κοτσίδα και σε όποιον αρέσουν!!

Α: zzz.. ωχ ρε μάνα, άσε με 5 λεπτά ακόμα… και αν αργήσω λίγο δεν πειράζει.. zzz..
Γ: Ωχ ρε γαμώτο, τώρα τι θα φορέσω;; Πρέπει να πάρω την Γιώτα τηλέφωνο!!

Α: (απαντώντας στο τηλέφωνο) – Ναι?? Έλα ρε μ*****! Μπα, δεν ξέρω τι θα κάνω απόψε. Βαριέμαι κάπως (σιγά μην του πω ότι θα βγω με γυναίκα. Και δεν μου κάτσει; Τι θα του πω μετά;)
Γ: – Ναι; Έλα Γιώτα μου! Σώσε με!! Σε 2 ώρες έρχεται ο Γιώργος, ναι εκείνος ο κούκλος ναι, εκείνος που ήταν μαζί με εκείνο το μπάζο.. ναι… ο γλυκούλης μου, μου ζήτησε να βγούμε!!!!!

5 τύποι γυναικών που ξενερώνουν κάθε άντρα…

Εμείς τα κορίτσια μπορούμε να είμαστε πολύ επιλεκτικά στον άντρα που θα διαλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας! Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν ένα αρσενικό απλά επειδή δεν έχει γυαλίσει τα παπούτσια του ή επειδή το εσώρουχό του δεν ήταν διάσημης φίρμας! Από την άλλη, οι άντρες δεν είναι τόσο επιλεκτικοί! Κι όμως, υπάρχουν 5 τύποι γυναικών που μπορούν να κάνουν κάθε αρσενικό να τρέχει και να μην φτάνει!

Η κυρία Εξυπνίδου:

Κάθε άντρας θέλει να έχει στο πλευρό του μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς λάθη και που ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο και δεν ασχολείται μόνο με τα νύχια ή τα μαλλιά της. Φυσικά, άλλο να είσαι χαρισματική στον λόγο και άλλο να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, ειδικά όταν είσαι μαζί του. Ας το παραδεχτούμε! Πολλές γυναίκες ανοίγουν κόντρες και κάνουν σαματά όταν συμμετέχουν σε μια συζήτηση, απλά για να δηλώσουν το παρόν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο έτερον ήμισυ.
Έλα όμως που εκείνος καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από μια τέτοια τακτική αλλά αντίθετα θα το σκεφτεί πολύ να μείνει στο πλευρό μιας γυναίκας που νομίζει πως ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και τον διορθώνει διαρκώς, ακόμα και για το τυχαίο ορθογραφικό λάθος που έκανε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε στο κινητό!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μια φοβερή πρόταση γάμου γεμάτη πρωτοτυπία, συγκίνηση και… muppets (video)

Για να είναι επιτυχημένη μια πρόταση γάμου πρέπει να διαθέτει δύο βασικά στοιχεία: πρωτοτυπία και αιφνιδιασμό. Έτσι σκέφτηκε και ο φωτογράφος Sid Ceaser όταν σχεδίαζε την πρόταση γάμου στη φίλη του Sara. Το σχέδιο ήταν απλό: ο Sid θα ετοίμαζε ένα trailer για μια φανταστική ταινία, το οποίο θα περιέγραφε τη σχέση του με τη Sara και θα κατέληγε στην πρόταση γάμου. Είχε κανονίσει το trailer αυτό να παιχτεί ενώ εκείνος θα βρισκόταν με την καλή του στον κινηματογράφο. Το μυστικό του όμως κρύβονταν στις λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα τελικό αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό αλλά και ρομαντικό.

Το «Muppet Show» ήταν αγαπημένη εκπομπή και των δυο και έτσι ο Sid φρόντισε να παραγγείλει online από την εταιρία του Jim Henson (δημιουργού του Muppet Show) δυο κούκλες που να μοιάζουν όσο περισσότερο στον ίδιο και το άλλο του μισό. Με πολλές προφυλάξεις και τη βοήθεια φίλων και γνωστών γύρισε και μόνταρε το «trailer». Κατόπιν ήρθε σε συνεννόηση με την τοπική κινηματογραφική αίθουσα «Red River» ώστε το trailer να παιχτεί τελευταίο μετά από κάποια κανονικά trailer μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

8 ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι ανθρώποι..

1. Όταν οι άνθρωποι λένε "είναι το τελευταίο μέρος που θα έψαχνες". Ε φυσικά και είναι ! Γιατί στον κόρακα να συνεχίσω να ψάχνω αφού ήδη το έχω βρει;;; Το κάνει κανείς άλλος αυτό; Και αν ναι,ποιοί είναι και που στο διάολο βρίσκονται όλοι αυτοί;;;

2. Όταν οι άνθρωποι λένε καθώς βλέπουν ταινία στο σινεμά "το είδες αυτό;!". Όχι βλάκα, απλά πλήρωσα 10 ευρώ για να έρθω εδώ και να κοιτάω το καταραμένο πάτωμα!

3. Οι άνθρωποι που ρωτάνε "μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση;"... Δεν μου άφησες και πολλά περιθώρια,την έκανες ήδη!

4. Όταν περιμένεις στη στάση και κάποιος σε ρωτάει "Έχει περάσει το λεωφορείο;" Αν είχε περάσει το λεωφορείο, θα καθόμουν εδώ να περιμένω σαν τον μ@λ@κ@...;;;

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας...θα πάθετε πλάκα!!!

Κάντε τα τεστ και θα καταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…

TEST 1

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.

Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.

Τον ερωτεύτηκε τρελά.

Μερικές μέρες αργότερα η…

νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..

10 τρόποι για να εκδικηθείτε αυτόν/ήν που σας πλήγωσε..

1. Φτιάξτε ένα προφίλ στο facebook με μια τυχαία κεντρική φωτογραφία του υποψηφίου θύματος και μετά κάντε add όλους τους φίλους του.

2. Βάλτε στις προτιμήσεις του αν είναι άντρας ότι ενδιαφέρετε για άντρα κι αν είναι γυναίκα κάτι εξίσου ντροπιαστικό,ώστε το υποψήφιο θύμα να αρχίσει να έχει και το αντίστοιχο κόσμο που να τον/την κάνει add στο facebook.

3. Καλέστε ραδιοταξί για να τον/την πάρει από το σπίτι περίεργες ώρες όπως για παράδειγμα πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ,τις ώρες δηλαδή που το υποψήφιο θύμα βρίσκεται πιθανότατα στο σπίτι.(δεν πρέπει να εμφανιστεί το τηλέφωνό σας στην κλήση για το ραδιοταξί)

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Οι 10 πιο σατανικοί άνθρωποι του κόσμου…

Αυτή η λίστα περιέχει τους πιο κακούς και σατανικούς άντρες και γυναίκες που έζησαν ποτέ. Ξεκινάμε λοιπόν αντίστροφα…

10 – Delphine LaLaurie

H LaLaurie ήταν μια σαδιστική κοινωνική γυναίκα που έζησε στη Νέα Ορλεάνη. Το σπίτι της ήταν μια αίθουσα της φρίκης. Στις 10 Απριλίου 1834, ξέσπασε….πυρκαγιά στην κουζίνα του αρχοντικού, και οι πυροσβέστες βρήκαν δύο σκλάβους αλυσοδεμένος στη σόμπα. Αποδείχτηκε ότι είχαν αρχίσει τη φωτιά οι ίδιοι, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή. Οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν από τους σκλάβους στην σοφίτα όπου αυτό που αντίκρισαν τους σόκαρε!

Βρήκαν 54 πλανήτες σαν τη Γη!

Περισσότερους από πενήντα πλανήτες που θα µπορούσαν θεωρητικά να φιλοξενήσουν ζωή εντόπισε το νέο υπέρυθρο τηλεσκόπιο της NASA. Η ανακάλυψη είναι εντυπωσιακή, αν ληφθεί υπόψη ότι το τηλεσκόπιο Κέπλερ της αµερικανικής υπηρεσίας διαστήµατος βρίσκεται σε τροχιά µόλις έναν χρόνο και ότι σε αυτό το διάστηµα έχει παρατηρήσει µόλις ένα µικρό τµήµα του….

Γαλαξία. Τα όργανα του Κέπλερ εντόπισαν 1.235 πλανήτες έξω από το ηλιακό µας σύστηµα.

Οι 54 από αυτούς φαίνεται να βρίσκονται σε µια περιοχή που θα µπορούσε υπό ορισµένες προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ζωή. Η περιοχή αυτή δεν είναι «ούτε ζεστή ούτε κρύα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της επιστηµονικής οµάδας του Κέπλερ Ουίλιαµ Μπορούκι. Εως σήµερα, µόλις δύο πλανήτες έξω από το ηλιακό σύστηµα της Γης θεωρούνταν ότι βρίσκονται σε «κατοικήσιµη ζώνη». Σύµφωνα µε τον αµερικανό επιστήµονα, ο αριθµός των 54 πλανητών είναι «τεράστιος, ασύλληπτος».

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φιλί: 13 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε…

1. Ο μέσος άνθρωπος θα ξοδέψει συνολικά 20,160 λεπτά φιλώντας κατά τη διάρκεια της ζωής του.

2. Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι ποτέ δεν φιλούσαν στο στόμα, αλλά στη μύτη.

3. Το 50% όλων των ανθρώπων έχουν δώσει το πρώτο φιλί πριν την ηλικία των 14.

4. Το φιλί συμβάλλει στη μείωση της αποσύνθεση δοντιών καθώς παράγεται περισσότερο σάλιο, το οποίο και καθαρίζει το στόμα. Επίσης, το φιλί προστατεύει από την είσοδο βλαβερών βακτηριδίων στο στόμα μας. Υπολογίζεται ότι πέντε εκατομμύρια βακτηρίδια ανταλλάσσονται μεταξύ των συντρόφων σε ένα παθιασμένο φιλί. Τέλος, το φιλί μπορεί να απελευθερώσει ορμόνες που μειώνουν το στρες, μειώνουν την πίεση και μας κάνει να αισθανόμαστε νεότεροι. 

Οι απαντήσεις των αντρών στα παράπονα των γυναικών!

1. Αν θεωρείτε πως είστε χοντρές, πιθανότατα είστε. Μην ρωτάτε εμάς….

2. Το κλάμα είναι εκβιασμός.

3. Αν κάτι από αυτά που είπαμε μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους και ο ένας από αυτούς σας στεναχωρεί ή σας νευριάζει, εμείς εννοούσαμε τον άλλον.

4. Όταν ρωτάμε τι έχετε και απαντάτε “τίποτα”, θα αντιδρούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το ξέρουμε ότι λέτε ψέμματα, αλλά δεν αξίζει τη μουρμούρα.

Πως να κρατιέστε μέσα στο τρένο. Θεικό!!!

Η καλλίγραμμη δεσποινίς της φωτογραφίας μας δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο…

μπορείτε να κρατιέστε στο μετρό αλλά και στο λεωφορείο, τραμ κλπ. Αντί να κρατιέστε με το χέρι, μπορείτε να κρατιέστε με τον κώλο… Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο μετρό της Αθήνας by the way…


Έστειλε 7.000 mail για να εντοπίσει τη γυναίκα που είχε γνωρίσει σε πάρτι.

Εσείς ως που θα φτάνατε για να εντοπίσετε μια γυναίκα που είδατε σε ένα πάρτι αλλά δεν καταφέρατε να γοητεύσετε; Ένας νεαρός υπάλληλος του Υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα της Αυστραλίας έστειλε 7.000 e-mails προς όλους τους εργαζομένους του υπουργείου, για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να βρει μια κοπέλα που είχε συναντήσει σε ένα πάρτι. Η ιστορία έχει ως εξής…

Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν ο νεαρός Στηβ γνώρισε σε ένα πάρτι, μέσω ενός συναδέλφου του, μία κοπέλα. Η γνωριμία έγινε και οι δυο τους άρχισαν να συζητούν, όμως  η κουβέντα τους δεν τελείωσε, εξαιτίας των διαφόρων ατόμων που παρενέβαιναν. Έτσι ο Στηβ δεν κατάφερε να μάθει περισσότερα για τη συγκεκριμένη κοπέλα που, (αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος) τον εντυπωσίασε. Το μόνο θετικό όμως ήταν ότι γνώριζε ότι το όνομα της κοπέλας ήταν Ολίβια.

Τι προτιμούν οι γυναίκες; Σεξ ή αδυνάτισμα;

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες εμφανίζονται να προτιμούν να είναι αδύνατες από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού περιοδικού. Το περιοδικό «Fitness» ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν έναν χρόνο χωρίς να….
κάνουν έρωτα, με «αντάλλαγμα» να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.

Οι υπόλοιπες γυναίκες -από τις 2.400 που ρωτήθηκαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να ήταν 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό, με την προϋπόθεση να απολαμβάνουν καλό σεξ.

Καλόγρια εθισμένη στο Facebook!

Την πόρτα της εξόδου  από το μοναστήρι  είδε η Ισπανίδα καλόγρια  Μαρία Χεσούς Γκαλάν.Ο λόγος; O εθισμός που είχε στο ιντερνετ και συγκεκριμένα στο Facebook.

Είχε κάνει μάλιστα εξακόσιους φίλους  στο διαδίκτυο με τους οποίους μιλούσε ολημερίς και ολονυχτίς…

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Derby alone: 9 τρόποι για να δεις το ντέρμπι χωρίς τη γκρίνια της!!

Γυναίκα που δεν θα σου γκρινιάζει επί μια βδομάδα για πέντε ώρες Σαββάτου που δικαιωματικά σου ανήκουν, δεν γεννήθηκε ακόμη. Μουράτες απαντήσεις του στυλ «ο έξυπνος άντρας διαλέγει γυναίκα που βλέπει ποδόσφαιρο και παρακολουθεί με πάθος ακόμη και το σοβάντισμα στα αποδυτήρια της Ελπίδας Χορτερού» θεωρούνται άκυρες γιατί σε τέτοια περίπτωση ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να την ακούσεις να σου λέει -την ώρα που η Ελπίδα Χορτερού κέρδισε πέναλτι- «τράβα φέρε μια μπίρα απ’ το ψυγείο». Τέτοια γυναίκα θες ; Δεν θες.

Αν τώρα θες να αφιερώσεις όλο το Σάββατο στο ντέρμπι με τους κολλητούς χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες ιδού τι πρέπει να κάνεις!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τρελοκομεία ... Body Hair-Cut Designs Art (13 Photos)

Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε Forum του Ajax…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, κάποιος φίλος του δικεφάλου έγραψε στο forum των Ολλανδών το παρακάτω μήνυμα. Τα αγγλικά του απλά δεν υπάρχουν...

Τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου...



1. Δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνουμε σε ένα καλό ρεστοράν με καλό κρασί, καλό φαγητό και καλή παρέα. Αυτή πηγαίνει Τρίτες, εγώ Παρασκευές.


2. Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια. Το δικό της είναι στην Αθήνα και το δικό μου στη Θεσσαλονίκη.

3. Πηγαίνω τη γυναίκα μου παντού, αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο για να γυρίσει.

4. Ρώτησα τη γυναίκα μου «Πού θέλεις να πάμε για την επέτειο μας;» και μου απάντησε «Κάπου που δεν έχω πάει καιρό». Έτσι της πρότεινα την.. κουζίνα!

5. Πάντα κρατιόμαστε χέρι – χέρι. Αν την αφήσω, ψωνίζει.

6. Έχει ένα ηλεκτρικό μίξερ, μια ηλεκτρική τοστιέρα και έναν ηλεκτρικό στίφτη. Μου είπε «Υπάρχουν πολλές συσκευές και δεν έχω μέρος να καθίσω». Της αγόρασα μία ηλεκτρική καρέκλα.

Προσφέρει 100.000 δολάρια σε όποιον βγεί γυμνός μπροστα στον M.Oμπάμα.


Ο Δισεκατομμυριούχος Alki David ο οποίος έρχεται στην θέση 45 των πλουσιότερων ανθρώπων της Αγγλίας στην λίστα των πλουσίων των Sunday Times του Λονδίνου. προσφέρει χρήματα σε όσους κάνουν διάφορα τρελά πράγματα και διαφημίζουν την ιστοσελίδα battlecam

Ο David τώρα προσφέρει 100.000 δολάρια σε όποιον είναι διατεθειμένος να βγει γυμνός/ή μπροστά στον προέδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα με τη λέξη...

Εσείς έχετε αγόρι ;; Αγοράστε έναν και θα σωθείτε !!!


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στον κόσμο των σχέσεων ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας: Κάνε τη γυναίκα ευτυχισμένη.


Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους. Κάνεις κάτι που δεν της αρέσει, σου αναιρούνται πόντοι. Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι αναμενόμενο. Λυπάμαι, έτσι είναι τα πράγματα.

Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος...

Απλά καθήκοντα: 

Στρώνεις το κρεβάτι (+1)
Στρώνεις το κρεβάτι αλλά δεν βάζεις τα διακοσμητικά μαξιλάρια (0)
Πετάς το κάλυμμα του κρεβατιού πάνω στα άστρωτα σεντόνια (-1)
Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5)
Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (0)

Ρεπόρτερ καλύπτει ρεπορτάζ για μαριχουάνα..

Ρεπόρτερ καλύπτει ρεπορτάζ για μαριχουάνα ενώ οι άλλοι από  πίσω του την έχουν βάλει φωτιά.. Αυτό θα πει τσάμπα μαστούρα.










Δείτε μόνοι σας το αποτέλεσμα:

Παράξενες φωτογραφίες ενός πιλότου στο Facebook...


Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό ενός Πολωνού πιλότου στο Facebook…

o οποίος είναι συνταγματάρχης. Και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο έβαλε τις δύο τελευταίες εικόνες!

Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.


1. Ποιος μαθητής είναι κουρασμένος ή νυσταγμένος;
2. Ποιά είναι τα δίδυμα αγόρια;
3. Ποια είναι τα δίδυμα κορίτσια;
4. Πόσα είναι τα κορίτσια και πόσα τα αγόρια;
5. Ποιος είναι ο δάσκαλος;

Μερικά Παρατσούκλια του Ελληνα..


Εχετε Αναρωτηθεί

πως και γιατί εχουν βγεί ορισμένα Παρατσούκλια για διάφορες Περιοχές της Ελλαδας ; Πχ Γιατί τους Κοζανίτες τους Λένε "Σούρδους" η τους Γιαννιώτες "Παγουράδες" ;

Διαβάστε
....

ΡΟΔΟΣ : ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ
Λόγω τοπικού ονόματος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : KΑΡΝΤΑΣΙΑ
Καρντάσι είναι ο αδερφός στα τουρκικά. Παλιά επεφτε πολυ κοροϊδεμα από
τους Αθηναίους επί του θέματος. Σαλονίκη δε, γνωστή και ως Καρντασούπολη! Οι θεσσαλονικείς είναι επίσης γνωστοί ως μπαγιάτηδες και ως παυλοκαταραμένοι.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οι 10 ατάκες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεις σ' ένα DJ!


Όλοι μας έχουμε ζητήσει κατά καιρούς κάποιο τραγούδι από ένα DJ για κάποιο λόγο. Το κάναμε σωστά όμως; Ορίστε λοιπόν τι πρέπει να αποφύγετε όταν ζητάτε ένα αγαπημένο σας τραγούδι:

1. Παίξε κάτι καλό... κάτι να το χορέψουμε!
Ο DJ παίζει για όλους μέσα στο μαγαζί. Οπότε αυτό που ακούγεται σε σένα βαρετό ξετρελαίνει κάποιον άλλον και γενικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακούς μπορείς να το χορέψεις με όποιο τρόπο θες.

2. Μπορείς να βάλεις κάτι που να έχει ρυθμό, κάτι με "Beat";
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! Πόσα τραγούδια ξέρεις που να παίζονται σε club και δεν έχουν κάποιο ρυθμό, κάποιο "Beat";

3. Δεν θυμάμαι ποιος το λέει, ούτε τον τίτλο του αλλά πάει κάπως έτσι...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!! Μην τραγουδάς στον DJ! Δουλεύει όλο το βράδυ σε ένα "επικίνδυνο περιβάλλον" με καπνούς, δυνατές εντάσεις κτλ. ΜΗΝ το κάνεις πιο επικίνδυνο με την αγριοφωνάρα σου!

Αμερικάνος σε μανάβικο..

Πώς αντιδρά ο Έλληνας μανάβης στη φιγούρα του Αμερικάνου:

10 πράγματα που ο Θεός ΔΕΝ μπορεί να κάνει


Το να είσαι θεός ειναι μία πολύ κουραστική δουλεία, δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις.
Ορίστε 10 πράγματα που ο θεός ΔΕΝ μπορεί να κάνει....

1. Δεν μπορεί να θυμώσει, γιατί είναι πανάγαθος….

2.Δεν μπορεί να νιώσει έκπληξη, γιατί είναι παντογνώστης

3. Δεν μπορεί καλά-καλά να πάει μία βόλτα, γιατί είναι πανταχού παρών

4.Δεν μπορεί να χάσει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, όπως κρυφτό γιατί είναι πανταχού παρόν και όλο τον βρίσκουν, κερδίζει πάντα στα παιχνίδια γνώσεων γιατί είναι και παντογνώστης.

Το Φοιτητικό Δωμάτιο..

13 βασικά πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό φοιτητικό δωμάτιο και την επιβίωση του φοιτητή μέσα σε αυτό από τον Σάββα! 











Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι... άνθρωποι!!!


Οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε στην εμφάνιση που έχουμε απο την ημέρα που γεννηθήκαμε....
Το πολύ πολύ να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα…

Μερικοί όμως θέλουν και κατορθώνουν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση τους, χάνοντας ένα μέρος απο την ανθρώπινη υπόσταση τους. Δείτε τους!

10 – Άνθρωπος Λεοπάρδαλη 

 Ο 67χρονος Tom Leppard προφανώς είχε ενα όνειρο ζωής. Να γίνει μια λεοπάρδαλη! Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει οτιδήποτε αφορά τις λεοπαρδάλεις και ενημερώνεται απο διάφορα φόρουμ. Είναι εκτός της κοινωνικής ζωής και δεν απορούμε γιατί!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

10 Παράξενες φωτογραφίες από τον υπολογιστή των Αντάβαλων!

Τα 5 πιο πολυτελή κελιά φυλακών!


Της φυλακής τα σίδερα λένε είναι για τους λεβέντες. Με τα παρακάτω κελία πάντως πολύ λεβέντες θα στρεφόντουσαν στο έγκλημα μόνο και μόνο για να μείνουν εκεί.

Αν μόλις ακούς φυλακή στο μυαλό σου έρχονται σκοτεινά κελιά, κάγκελα, δεσμοφύλακες και απομόνωση κάνεις λάθος. Όταν μιλάμε για πολυτέλεια μην φανταστείς την καλύτερη θέα της πόλης, spa κτλ. Είπαμε φυλακές είναι. Αλλά ένα καθαρό και φωτεινό δωμάτιο, ένα άνετο κρεβάτι, πολλές φορές μια τηλεόραση κι ένα ψυγείο, σίγουρα θα έκαναν τη διαμονή πολύ πιο ευχάριστη.

Αστείες Ατάκες από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο..

Δείτε μερικές αστείες ατάκες από το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Οδηγός αρπαχτής για εύκολο χρήμα..


 Μια συνεισφορά στον αγώνα του Ελληνα να βγάλει το ψωμί του εύκολα, γρήγορα και προπαντός …στη ζούλα!

Αρπαχτή Νο1:

Βάζεις αγγελία συνεργασίας με οποιονδήποτε λέγεται Τάκης ή Τόλης Αλεξανδράτος. Τον βιντεοσκοπείς με το κινητό σου την ώρα που πλένει τα δόντια του ή ξυρίζεται. «Καις» τις σκηνές σε ένα DVD και το πουλάς στα περίπτερα με τον τίτλο
«Τ.Αλεξανδράτου: Σε ιδιωτικές στιγμές-the making of».
Το business plan: Με την υστερία που επικρατεί για τη Τζούλια θα πουλήσεις πάνω από δέκα χιλιάδες αντίτυπα στο μισάωρο. Με 18 ευρώ (κάνεις και σκόντο σε σχέση με τα 19,90 που τιμάται το original) έχεις βγάλει γύρω στα 180 χιλιάρικα.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να σου την πει κανένας ότι τον εξαπάτησες. Γιατί; Δεν κατάλαβα. Ας πρόσεχε.