Translate this Page

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

40 Παράξενα γεγονότα για τους ανθρώπους (Part 2)

21. Οι γυναίκες καταναλώνουν το λίπος τους πιο αργά από τους άνδρες, με ποσοστό περίπου 50 θερμίδες την ημέρα. . Οι γυναίκες, λόγω του αναπαραγωγικού τους ρόλο, συνήθως απαιτούν  υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους από τους άνδρες (είπα να ξεκινήσω με αυτό ώστε να έρθει η ισοφάριση από τους άντρες στις γυναίκες, γυναίκες - άντρες: 2-2)

22. Είμαστε περίπου 1 εκατοστό ψηλότεροι το πρωί παρά το βράδυ(ναιιιιιιι δεν είμαι 1,79 αλλά 1,80).

23. Μέτα την ηλικία των 60 χρονών, 60 τοις εκατό των ανδρών και το 40 τοις εκατό των γυναικών θα ροχαλίζουν (πέρασαν μπροστά οι γυναίκες, άντρες - γυναίκες: 2-3).


24. Δευτέρα είναι η ημέρα της εβδομάδας που ο κίνδυνος της καρδιακής προσβολής είναι μεγαλύτερος. Μια μελέτη στην Σκοτία διαπίστωσε ότι  20%  περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιακά επεισόδια τις Δευτέρες από κάθε άλλη ημέρα της εβδομάδας (προσοχή στις δεύτερες, όχι πολλά πολλά, δουλειά, σπίτι και ύπνο, υπάρχουν άλλες 6 μέρες για κρεπάλι και σεξ).

25. Εφόσον υπάρχει  νερό, ο μέσος άνθρωπος θα μπορούσε να επιβιώσει ένα μήνα ή  και δύο μήνες χωρίς τροφή ανάλογα με παράγοντες  του σωματικού τους λίπους και άλλα (και χωρίς το facebook δεν αντέχουμε ούτε μια ώρα, ντροπή μας).

26. Τα μάτια μας έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος εκ γενετής, αλλά τη μύτη και τα αυτιά μας ποτέ δεν θα σταματούν να μεγαλώνουν (τώρα που έμαθα ότι είμαι 1,80 γιατί μου το χαλάς ρε γιατρέ και μου λες ότι τα αυτιά μου θα μεγαλώσουν;)

27. Όταν τρώμε παρά πολύ η ακοή μας είναι λιγότερα έντονη(γιαυτό όχι πολύ φαγητό σε ραντεβού).

28. Δεν είναι δυνατόν να γαργαλήσετε τον εαυτό σας (για να σας βγάλω από τον κόπο σας λέω ότι το δοκίμασα και ναι όντως είναι αλήθεια, βεβαία δεν γαργαλιέμαι εύκολα είμαι χαζοχαρούμενο από μόνο μου, λέτε να έπαιξε ρόλο και αυτό;).

29. Η μύτη σας μπορεί να θυμηθεί 50.000 διαφορετικές μυρωδιές .

30. Τα μωρά γεννιούνται με 300 κόκαλα, αλλά με την ενηλικίωση τους ο αριθμός μειώνεται σε 206 (θέλω να μου πείτε γιατρέ που πήγαν τα 94 κόκαλα;  οι έρευνες όλο με μια απορία μας αφήνουν, shit).

31. Μετά από την ηλικία των 60 ετών, οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν χάσει περίπου την μισή αίσθηση της γεύση τους ( από εδώ και πέρα θα το σκεφτώ καλύτερα όταν θα μου λέει η  γιαγιά να πάω φαγητό, εσείς;).

32. Ο μέσος άνθρωπος πρέπει να αποβάλλει αέρια 14 φορές την ημέρα (αυτά να τα πεις σε έναν φίλο μου που 14 φορές είναι πολύ λίγα γιαυτόν).

33.Τα κοάλα και τα πρωτεύοντα θηλαστικά είναι τα μόνα ζώα με μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα. Οι άνθρωποι, πίθηκοι και τα κοάλα είναι μοναδικοί στο ζωικό βασίλειο, λόγω των αποτυπωμάτων τους στα δάχτυλα των χεριών τους.

34. Τα μωρά πάντα γεννιούνται με γαλάζια μάτια (γιαυτό μην σκέφτεσαι ότι σε απάτησε η γυναίκα σου με έναν ψηλό γαλανομάτη).

35. Ένα ανθρώπινο κεφάλι παραμένει συνειδητό για περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα μετά την αποκεφαλίσει του (ποιος θέλει να κάνει μια δοκιμή;).

36. Μια ανθρώπινη τρίχα μπορεί να υποστηρίξει 3,5 ουγκιές. Αυτό είναι περίπου το βάρος από δυο  σοκολάτες (από εδώ καταλαβαίνουμε ότι η ιστορία τής  Ραπουνζέλ βασιζόταν σε αληθινά στοιχεία, τι νόμιζες ότι δεν ξέρω την Ραπουνζέλ; σκατιάρι).

37.Τα νύχια και μαλλιά δεν θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν αφού πεθάνουμε. Το δέρμα αφυδατώνετε και γιαυτό τα νύχια και τα μαλλιά μας φαίνονται ποιο μεγάλα (τρομακτικό ακούγετε αυτό).


38. Πάνω από το 90% των ασθενειών προκαλούνται ή έχουν περίπλοκες από το στρες. 

39. Οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που παράγουν δάκρυα από συναίσθημα (και τα μονό ζώα που κάνουν τους άλλους να παράγουν τα δάκρυα).

40. Δάκρυα και βλέννα περιέχουν ένα ένζυμο (λυσοζύμη), που διασπά το κυτταρικό τοίχωμα πολλών βακτηριδίων.


40+1. Χρειάστηκαν 7 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του Τιτανικού και 200 εκατομμύρια για να κάνουν την  ταινία (και χρειάστηκε ένα παγόβουνο για να το βουλιάξει). 


40+2. Ναι μπορείς!
















                                                                       Go to Part 1


Πηγή: tastyhuman.com
Μετάφραση: Antavalo Pink ®
Σχολιασμός: Antavalo Boss © *



1 σχόλιο: