Translate this Page

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι σου έφταιγαν τα Πόκεμον μωρή??

Τα Πόκεμον είναι μια δημοφιλής σειρά βιντεοπαιχνιδιών αλλά και κινουμένων σχεδίων ανιμέ (συνθετικό των λέξεων pokemon = pocket + monsters {Τέρατα Τσέπης} (Ιαπ:ポケットモンスター) (Ποκέττο Μονσουτάα, χωρίς τελικό ς)(poketto monsutaa)). Όλα άρχισαν όταν ο Satoshi Tajiri σκέφτηκε την ιδέα να δημιουργήσει ένα παιχνίδι για το Game Boy  της Nintendo  όπου "ζωντανά" πλάσματα θα μπορούσαν να πιάνονται και να ανταλλάσσονται. Αυτή ήταν η γέννηση των Πόκεμον. Το ανιμέ Πόκεμον  προβλήθηκε στην Ιαπωνία για πρώτη φορά ένα χρόνο περίπου μετά το βιντεοπαιχνίδι και δεν άργησε πολύ να φτάσει σε πολλές άλλες χώρες στις οποίες έκανε επίσης μεγάλη επιτυχία.

Επιτέλους κατάλαβα γιατί οι δημιουργοί της σειράς συνέχεια την ανανεώνουν και βγάζουν καινούργια Πόκεμον και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου( τι νομίζατε ότι μου αρέσουν μόνο τα Τελεταμπίς; ).  Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν είδα αυτήν την φωτογραφία που θα δείτε και εσείς(απαραίτητη η γονική συναίνεση) άλλα τι να κάνουμε έτσι είναι η  τροφική αλυσίδα και πάντα ο άνθρωπος θα είναι στην κορυφή.


Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά διαθέτουμε και την μετάφραση η όποια είναι : ''Εφαγα όλα τα Πόκεμον'' η άποψη μου ότι δεν έφαγε μόνο όλα τα Πόκεμον άλλα και της ποκεμπαλ , ευτυχώς την έχει γλιτώσει ο Πικατσου (αγαπημένος χαραχτήρας γιατί αυτό ήταν το ψευδώνυμο που μου είχανε δώσει στο δημοτικό)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου