Translate this Page

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κλακέτα .... Καρναβάλια!


Είναι που όταν είσαι μικρός τα καρναβάλια είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα που μπορείς να κάνεις! Ναι ήταν ωραίο να ντύνεσαι ο αγαπημένος σου ήρωας και να λες στους άλλους να συγκρίνετε τις δυνάμεις σας! Όσο μεγαλώνεις όμως μοιάζει πιο πολύ σαν υποχρέωση παρά σαν διασκέδαση... πρέπει να βρεις κάτι που θα κάνει τον άλλον να σκεφτεί και ταυτόχρονα να γελάσει. Να ντυθώ κάποιος διάσημος και να τον σατιρίσω; Να ντυθώ εκείνα τα περίεργα μπλε πράγματα από το avatar και μοιράζω δε όλους 3D γυαλιά; Σου καρφώνετε μια ιδέα ένα μήνα πριν και λες ναι αυτό είναι φοβερό για τις απόκριες θα είμαι ο πιο γαμάτος ever! Ναι μπορεί και να ρίξω και καμιά γκόμενα που για εκατοστή φορά ντύθηκε κουνελάκι του playboy ή διαβολάκι, που πάει σε όλες τις φίλες της και λέει «σήμερα δεν ντύθηκα καλά, νιώθω άβολα» (άσχετα που ο μισός κώλος της είναι έξω και όλοι κοιτάμε σαν λιγούρια). Ναι είναι δύσκολο όσο μεγαλώνεις, αλλάζει όλο το νόημα του καρναβαλιού και κάθεσαι και μαζεύεις λεφτά για εκείνη την στολή που σου έκανε κλικ.
Αγοράζεις την στολή και φορώντας την εκείνο το βράδυ καταλαβαίνεις τι μεγάλο λάθος έκανες. Σε ενοχλεί αφάνταστα και απλά παρακαλάς να μην σε πιάσει κατούρημα γιατί θα πρέπει να κάνεις τον Spider-man για να τα καταφέρεις. Γυρνάς πίσω λαχανιασμένος από την τουαλέτα και μπαίνει το αγαπημένο σου κομμάτι και χορεύεις πάνω – κάτω μέχρι το τέλος του. Ουπς... μεγάλο λάθος! Η πάλη στην τουαλέτα σε συνδυασμό με τον χορό σε έκαναν να ιδρώνεις ασταμάτητα και θες απλά να βγάλεις την στολή να πάρεις λίγο πετρέλαιο και να την κάψεις! BURN… B U R N! και τότε έρχεται μια γλυκιά κοπέλα και σου λέει να χορέψετε και ότι άλλο προκύψει και εσύ το μόνο που θες αυτήν την στιγμή είναι να χαλαρώσεις μέσα στην μπανιέρα σου με μια κρύα μπύρα και να βλέπεις την στολή σου να καίγεται στην γωνία βασανιστικά! Γυρνώντας σπίτι με έναν τρομερό πονοκέφαλο από την μουσική και το ποτό, βάζεις όρκο ότι δεν θα ξανά ντυθείς ποτέ για τα καρναβάλια και πετάς την στολή στην ντουλάπα!

(Ένας χρόνος αργότερα)

Βλέπεις την στολή στο μαγαζί, σου κάνει κλικ, μαζεύεις λεφτά, κατούρημα, χορός, B U R N, πέταμα στην ντουλάπα και όρκος!

Σας εύχομαι όλους να περάσετε καλά σήμερα και αύριο! Πάω να βάλω την στολή μου τώρα αν και ξέρω το τέλος. Καλές απόκριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου