Translate this Page

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Του κόσμου τα παράξενα, περίεργες ιστορίες, ευτράπελα και… άλλες… χαριτωμενιές…


Μεταμφιέστηκαν σε πρόβατα για να δραπετεύσουν από φυλακή

Δύο κατάδικοι δραπέτευσαν από φυλακή υψηλής ασφάλειας στην Αργεντινή μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα!

Ο Maximiliano Pereyra και ο Ariel Diaz κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής 300 αστυνομικών και να δραπετεύσουν, μια εβδομάδα μετά τη φυλάκισή τους, χάρη στην εμπνευσμένη μεταμφίεσή τους.

Οι δύο κατάδικοι φόρεσαν προβιές και κεφαλές προβάτων και διέφυγαν στους αγρούς όπου προφανώς βρήκαν καταφύγιο ανάμεσα στα κοπάδια των βοσκών. Ντόπιοι τους είδαν τη νύχτα να διασχίζουν τα χωράφια.

Έγινε μητέρα και γιαγιά την ίδια ημέρα.

Μία 40χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έφερε στον κόσμο το νεότερό της παιδί, την ίδια ώρα που η κόρη της γεννούσε το πρώτο της παιδί!

Η γιαγιά γέννησε το νεότερο αδερφό της κόρης της ενώ η κόρη γέννησε τον πρώτο εγγονό της γιαγιάς. Ο θείος και εγγονός γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού μεταξύ τους.
Τα δύο παιδάκια πρόκειται να ζήσουν στο ίδιο σπίτι και θα μεγαλώσουν ως αδέρφια!


Το κάπνισμα… θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα

Μία περιφέρεια της Νορβηγίας κήρυξε το κάπνισμα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό έγινε με αφορμή διαμάχη στην περιοχή για την επιβολή απαγόρευσης καπνίσματος σε εργάτες.

Την αρχή του έτους ο Δήμος μιας πόλης 18.000 κατοίκων απαγόρευσε το κάπνισμα τις ώρες εργασίας, τόσο εντός χώρων ιδιοκτησίας του Δήμου όσο και εκτός. Στη συνέχεια, όμως, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν από τους υπεύθυνους της περιφέρειας να εξεταστεί η νομιμότητα της απαγόρευσης.

Μετά από εξέταση, απεστάλη στο Δήμο ένα γράμμα που ενημέρωνε για το παράνομο της απαγόρευσης, καθώς παραβαίνει τη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Ο Δήμος μπορεί να απαγορεύσει το κάπνισμα εντός χώρων που αποτελούν ιδιοκτησία του Δήμου, όχι, όμως, όταν π.χ. ένας εργάτης οδηγεί το αυτοκίνητό του (τότε βρίσκεται σε δική του ιδιοκτησία).


Ιδού η απορία:

Γιατί θα πρέπει πάντα να έχουμε ένα δίλημμα…..

Καραμανλής ή τανκς;

Δεξιά ή Αντρέας;

Βάρβαροι ή σοσιαλιστές;

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;




Πηγή: otyposnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου