Translate this Page

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Misfits (E4)


Κάποιοι κάποιοι δεν θα πω ονόματα αλλά δεν ακούνε τον κύριο Series Junkie, δεν συμφωνούν με σειρές που προτηνω και κρατάνε κακιες... Αλλά αλλάζει το wall και βαζει σειρα του μηνά Misfits. Λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί του σειρά του μηνά και 1000% προτεινόμενη σε αυτούς που τούς αρέσει το χιούμορ, το υπερφυσικό και οι χαζοχαρούμενοι έρωτες... Η σειρά έχει να κάνει με πέντε άτομα άγνωστα (ακόμα) μεταξύ τους, που ο καθένας έχει διαπράξει κάποιο είδος αδικήματος (από μικρο κλοπή έως μαχαίρωμα). Η σειρά διαδραματίζεται στην Αγγλία, εκεί έγιναν τα γυρίσματα και από εκεί είναι και η παραγωγή, το κανάλι e4.

Η ιστορία ξεκινάει με τούς πρωταγωνιστές να προσπαθούν να μάθουν όσο ποιο πολλά γίνετε ο ένας για τον άλλον. Καθώς κάνουν την καταναγκαστική εργασία τους ο ουρανός μαυρίζει και παρακολουθούν ένα περίεργο καιρικό φαινόμενο.
Τρέχοντας για τις ζωές τους(γιατί έριχνε ένα χαλάζι ΝΑ με το συμπάθιο) τους χτυπάει όλους κεραυνός. Καθώς αναρωτιούνται γιατί ζήσανε και συνεχίζοντας την εργασία τους ανακαλύπτουν σιγά σιγά ότι ο καθένας τους κατέχει μια υπερδύναμη.  Για περισσότερα --->  ΕΔΩ <-----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου