Translate this Page

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Weeds (Showtime)..



WEED, WEED, WEED a lot of weed my friends… Μιλάω για την σειρά Weeds που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει έξι season μέχρι στιγμής(από ότι καταλάβατε Duh..!) και τον Ιούνιο στις 27 κάνει πρεμιέρα η έβδομη περίοδος της σειράς (πως περνάει έτσι ο καιρός, σαν χθες ήταν που έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο). Παρακολουθούμε την ζωή της οικογένειας των Botwin, που μετά τον θάνατο του πατέρα της οικογένειας η μητέρα πρέπει κάπως να βγάλει κάποια χρήματα. Χρήματα για να ζήσει τα δυο παιδιά της, ψάχνοντας από εδώ και από εκεί χωρίς να βρει μια άκρη στον τομέα δουλειά η μόνη λύση είναι η παρανομία. Δεν είναι τα πράγματα και τόσο δύσκολα αφού στην πόλη του Agrestic (Cigarettes με αναγραμματισμό και λίγη φαντασία) τα παράνομα υλικά, φόνοι και πολλά άλλα είναι στην καθημερινή ζωή της πόλης.
Για να πω την αλήθεια στην πόλη αυτήν διαδραματίζονται μόνο τρεις season και από εκεί και μετά δεν μου πολύ άρεσε. Την τέταρτη και πέμπτη δεν την είδα με το ζόρι αλλά δεν ήταν και τόσο καλές, από άποψη σεναρίου. Τώρα θα μου πείτε κλασική Αμερική, μετά την επιτυχία σου πετάνε και λίγο μπούρδα για περισσότερα εύκολα λεφτά. Αλλά επανήλθε με την έκτη περίοδο και μας έφεραν ξανά πίσω το Weeds που αγαπήσαμε, μάλλον κατάλαβαν τι έκαναν.

Επειδή όλα πρέπει να τα δοκιμάζει κάποιος σε αυτήν τη μικρή ζωή, δοκιμάστε και το Weed(s). Φόνοι, πολύ πράσινο‘’ πράγμα’’, περιπέτεια, δράμα και άπυρη κωμωδία θα βρεθεί μπροστά στα μάτια σας. Εγώ ξεκίνησα ανάποδα, από την δεύτερη season και μετά πήγα στην πρώτη (μπερδεμένη ιστορία), τι θέλω να πω που δεν έχει καμιά σχέση με το προηγούμενο, υποστηρίξτε την κάθε σειρά αγοράστε κάποιο dvd. Υποστηρίξτε τις σειρές που απέχουν απο την κάθε παρατραβηγμένη Αμερικανιά. Οι σειρές με λίγα επεισόδια δεν είναι παρατραβηγμένες, δεν χάνουν την ουσία και το νόημα τους. Καείτε αλλά μην κάψετε και εγκέφαλο, good luck with Black Magic..!!

Πηγή: Laughsandcritics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου