Translate this Page

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γέρασε 50 χρόνια σε λίγες μέρες...


Μια αλλεργική αντίδραση έκανε μια νεαρή κοπέλα να γεράσει μέσα σε λίγες μέρες, Τώρα μοιάζει με 70χρονη γυναίκα.

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν εξέτασαν την 26χρονη Βιετναμέζα Nguyen Thi Phuong καθώς διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 50 χρόνια εξαιτίας κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.Η νεαρή γυναίκα τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.

Όποτε βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, φοράει μάσκα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: “Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;”.

Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.

“Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουν στον ύπνο μου” και πρόσθεσε “Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην παραδοσιακή ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες” εξομολογείται.

Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είδε αποτέλεσμα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να ευθύνονται για την κατάστασή της, καθώς αυτά συνήθως έχουν κορτιζόνη. Αυτά τα στεροειδή επιταχύνουν τις επιπτώσεις των ανεξέλεγκτων θεραπειών και ακόμη μπορεί να προκάλεσαν μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται μαστοκυττάρωση.
                                                                                                                                            Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου