Translate this Page

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ THE AVENGERS (3D)

Από 26 Απριλίου 
στους κινηματογράφους 


του Τζος Γουέντον
με τους Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Τζόχανσον, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Στέλαν Σκαάρσγκαρντ, Τζέρεμι Ρένερ, Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόμπι Σμόλντερς, Μαρκ Ράφαλο, Φελίτσια Ντέι, Κλαρκ Κρεγκ





Υπόθεση:
Ο Iron Man, o Hulk, o Thor, o Captain America, o Hawkeye και η Black Widow πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για δράση όταν ο Nick Fury, διευθυντής της διεθνούς οργάνωσης για την ειρήνη, γνωστή ως Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α., ξεκινάει μια τολμηρή και παγκόσμιας εμβέλειας εκστρατεία προκειμένου να συσπειρώσει τους Εκδικητές για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό που απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη. Για το λόγο αυτό ο Nick Fury πρέπει να βρει έναν τρόπο να πείσει τους υπέρ ήρωες να συνεργαστούν αντί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθώς ο πανίσχυρος και επικίνδυνος Loki έχει αποκτήσει πρόσβαση στο Τεσσεράκτιον (τον ΥπερΚύβο) και την ανεξάντλητη δύναμη του.


Η [Βαθμολογία] μου :
6.5/10
Του:Ρενάτο Λέκκα


Μία ταινία που είναι πολύ καλή για το είδος της,πολύ έξυπνες ατάκες και γρήγορη ροή.Η ταινία αναμένεται να "σπάσει τα ταμεία".Όσον αφορά το 3d ίσως και να μην χρειαζόταν.


Συνάντηση κορυφής


Η ιδέα για τους «Εκδικητές» αναδύθηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής του “Iron Man”,  όταν ο παραγωγός Kevin Feige είχε την ιδέα η Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. να είναι μέρος της πλοκής τόσο του “Iron Man” όσο και του “Hulk”.
«Αρχίσαμε να κοιτάμε τη λίστα με του χαρακτήρες του σύμπαντος της Marvel: τους Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye και την Black Widow» μας λέει ο Feige. «Και σκέφτηκα  ότι είναι  πολύ ενδιαφέρον, αφού όλοι αυτοί οι χαρακτήρες συμβαίνει να φτιάχνουν την πιο δημοφιλή σειρά βιβλίων κόμικ: τους Εκδικητές».
«Όταν προέκυψε η ιδέα να εμφανιστεί για λίγο ο Nick Fury στην ταινία του “Iron Man”, καλέσαμε τον Sam Jackson και του φάνηκε ωραία ιδέα» συνεχίζει ο Feige. «Ήταν ο ενθουσιασμός του που μας οδήγησε να γυρίσουμε τη γνωστή τελική σκηνή του “Iron Man”, όπου o Sam Jackson  λέει στον Tony Stark ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, απλά δεν το ξέρει ακόμα. Στην πραγματικότητα η ατάκα ήταν της Marvel που αναφερόταν στο κοινό».

Robert Downey Jr.





















Πρωταγωνιστούν:

Robert Downey Jr.-Tony Stark / Iron Man
Chris Evans - Steve Rogers / Captain America
 Ruffalo - Bruce Banner / The Hulk
Chris Hemsworth - Thor
Scarlett Johansson - Natasha Romanoff / Black Widow
Jeremy Renner - Clint Barton / Hawkeye
Tom Hiddleston - Loki
Clark Gregg - Agent Phil Coulson
Cobie Smulders - Agent Maria Hill                 
Stellan Skarsgård - Selvig
Samuel L. Jackson - Nick Fury
Gwyneth Paltrow - Pepper Potts
Paul Bettany - Jarvis


Xρονολογία παραγωγής
2012
Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ
Γλώσσα
ΑΓΓΛΙΚΑ
Εικόνα
ΕΓΧΡΩΜΗ 1.85 : 1

Είδος ταινίας
ΔΡΑΣΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Διάρκεια
142'

Ήχος
Dolby Digital | Datasat | SDDS 

Τοποθεσίες γυρισμάτων
Νέα Υόρκη, Σινσινάτι, Κλίβελαντ, Νέο Μεξικό, Λος Άντζελες, Οχάιο - ΗΠΑ
AKA
Marvel's The Avengers
Καταλληλότητα
Malaysia:PG-13 | South Korea:12 | Ireland:12A | Sweden:11 | UK:12A 

Κόστος
$220 εκατομμύρια



            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου