Translate this Page

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

40 Παράξενα γεγονότα για τους ανθρώπους (Part 1)


1. Οι άνθρωποι με μεγαλύτερο αριθμό ελιών  ζουν περισσότερο από τους ανθρώπους με μικρότερο αριθμό ελιών (και τώρα όλοι σας ψάχνεστε αν έχετε πολλές ελιές,  διαβάστε όλο το ποστ και μετά ψάχνεστε).

2. Κατά την κινηματογράφηση καλοκαιρινών σκηνών  το χειμώνα, οι ηθοποιοί πιπιλίζουν παγάκια λίγο πριν το γύρισμα σκηνών - το παγάκι δροσίζει το στόμα τους, έτσι ώστε η αναπνοή τους δεν συμπυκνώνεται στον κρύο αέρα (πάντα αναρωτιόμουν πως είναι τόσο τέλειοι, ΟΥΣΤ)


3. Το να σκέφτεστε τους μύες σας μπορεί να σας κάνει πιο δυνατό(από εδώ και πέρα θα τρώω δέκα πίτσες και μετά θα πέφτω για ύπνο αρκεί να σκέφτομαι τούς κοιλιακούς μου) .

4. Η μυρωδιά του Γκρέϊπφρουτ κάνει τις μεσήλικες γυναίκες να εμφανίζονται έξι χρόνια νεότερες στους άνδρες. Η αντίληψη δεν είναι αμοιβαία και το άρωμα για τους άνδρες δεν έχει καμία επίδραση στην αντίληψη των γυναικών (ενώ ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να σε κάνει και 20 χρόνια νεώτερη).

5. Οι νεότεροι γονείς του κόσμου ήταν 8 και 9 χρονών και έζησαν στην Κίνα το 1910 (και μετά λένε ότι οι γενιά της σημερινής εποχής έχει ξεφύγει).

6. Όσο πιο κρύο είναι το δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ότι θα έχετε ένα κακό όνειρο(τώρα κατάλαβα γιατί όταν πάω στην Χαλκιδική κάνω τον καλύτερο ύπνο και δεν ξυπνάω με τίποτα, Κοζάνη εσύ φταις για όλα).

7. Περισσότεροι άνθρωποι ζουν σήμερα από ό, τι έχουν πεθάνει ποτέ(αυτό με τρομάζει λίγο, εσάς;).

8. Τα μαλλιά των γυναικών είναι περίπου το μισό της διαμέτρου απ΄τα μαλλιά των ανδρών (άντρες - γυναίκες : 1-0).

9. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους τις διπλάσιες φορές απ΄τους άνδρες(και εδώ έρχεται η ισοφάριση, γυναίκες - άντρες: 1-1) .

10. Οι άνθρωποι που σταματάνε το κάπνισμα χρειάζονται μία ώρα λιγότερο ύπνο (δηλαδή μου λέτε ότι άμα κόψω το κάπνισμα θα χάσω τον ύπνο μου; απαπαπαπα).

11. Το γέλιο μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έξι ετών παιδιά  γελούν κατά μέσο όρο 300 φορές την ημέρα. Ενήλικες γελούν μόνο  15 έως 100 φορές την ημέρα (δηλαδή γιατρέ άμα γίνω χαζοχαρούμενο δεν θα έχω στρες: χμμμ).

12. Οι ευφυείς άνθρωποι έχουν περισσότερο ψευδάργυρο και χαλκό στα μαλλιά τους (άμα έχω πιτυρίδα τι είμαι;)

13. Ο εγκέφαλος είναι πολύ πιο δραστήριος  κατά τη διάρκεια της ημέρας από ό, τι το βράδυ (α γιαυτό γίνονται τα μαθήματα το πρωί στο Τ.Ε.Ι και εγώ που νόμιζα ότι οι καθηγητές μισούν τον ύπνο).

14. Ο εγκέφαλος από μόνο του δεν μπορεί να αισθανθεί πόνο. Παρόλο που ο εγκέφαλος μπορεί να είναι το κέντρο του πόνου όταν κοπεί το δάχτυλό σας ή καείτε ο εγκέφαλος δεν διαθέτει υποδοχείς πόνου και δεν μπορεί να αισθανθεί πόνο(μεγάλη κουφάλα τελικά ο εγκέφαλος).

15. Η διάρκεια ζωής μιας ανθρώπινης τρίχας είναι από 3 έως 7 χρόνια κατά μέσο όρο (και πως έχουμε τρίχες μέχρι όταν παθαίνουμε; Γιατρέ δεν μας τα λες καλά ).

16. Η ανθρώπινη  τρίχα είναι σχεδόν άφθαρτη. Εκτός από την παίρνει φωτιά, τα μαλλιά δεν μπορούν να καταστραφούν από το κρύο, την αλλαγή του κλίματος, το νερό, ή άλλες φυσικές δυνάμεις και είναι ανθεκτικά σε πολλά είδη  οξέων και διαβρωτικά χημικά (παρόλα αυτά η πιτυρίδα φεύγει δύσκολα).

17. Το οξύ στο στομάχι σας είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διαλύσει ένα ξυράφι. Το υδροχλωρικό οξύ δεν είναι μόνο καλός στην διάλυση της πίτσας που είχατε για  γεύμα, αλλά μπορεί να διάλυση πολλά είδη από μέταλλο (εγώ πάλι όταν ήμουν μικρός είχα καταπιεί ένα κέρμα και το στομάχι δεν έκανε  τίποτα, παραδόξως ούτε ο περιπτεράς μετά, τι βλακείες είναι αυτά τώρα).

18. Η επιφάνεια ενός ανθρώπινου πνεύμονα είναι ίση με ένα γήπεδο τένις ( Έχω το γήπεδο πάμε για τένις;) .

19. Περίπου το 75% των ανθρώπινων αποβλήτων είναι φτιαγμένα από νερό ( τυχαίο; δεν νομίζω;).

20. Οι γυναίκες γεννιούνται με καλύτερη αίσθηση της οσφρήσεις  από τους άνδρες και έτσι παραμένει κατά τη διάρκεια της ζωής τους (και οι γυναίκες περνάνε μπροστά, γυναίκες - άντρες: 2-1).


To Be Continued...



Πηγή: tastyhuman.com
Μετάφραση: Antavalo Pink ®
Σχολιασμός: Antavalo Boss © *


2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ 12 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ... Η ΠΥΤΙΡΙΔΑ ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΑΛΙΔΑ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχα. θα συμφωνήσω μαζί σου! Αλλά δεν έχω μακριά μαλλιά για να με ανησυχεί αυτό... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή