Translate this Page

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Απαντήσεις.. Σε καθημερινά ερωτήματα..

Μετά από ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο τελικά καταφέραμε (ναι, εμείς οι Αντάβαλοι)  και βρήκαμε απαντήσεις σε δυο θέματα που απασχολούν όλους ή τουλάχιστον εμάς τους ''μεγαλους''.

Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με τον πως θα καταφέρουμε να ρίξουμε την γυναίκα που έχουμε βάλει στο μάτι και τόσο καιρό έχουμε φάει άκυρο, νομίζω πως ξεκίνησα καλά το ποστ, αν και στην συνέχεια πολλές γυναίκες θα με μισήσουν για αυτό που θα δείξω. Τέρμα ποια το κλασικό ''σε θελω'', ''μου αρεσεις'', ''εχω κότερο πάμε μια βολτα'' και λοιπά. Λένε ότι μια εικόνα είναι 1000 λέξεις,  γιαυτό και εγώ αποφάσισα να σας δείξω μια εικόνα για τον ποιο αποτελεσματικό τρόπο ''αποπλανήσεις''. Αν κάποιος δεν συμφωνεί μπορεί να μας κάνει μήνυση (και μετά, θα κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια; ξέροντας ότι κατέστρεψες ένα ότι να ναι blog) . Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα  αλλά επειδή δεν μου αρέσει να μακρηγορώ ( πως θα βγει το άρθρο αν δεν γράψεις μια βλακεία) ορίστε η εικόνα σας: 



Εσείς συμφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα (αν δεν συμφωνείτε τι να κάνουμε, λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε);



Το δεύτερο θέμα όπως όλοι μαντέψατε έχει να κάνει με τα λεφτά ( τώρα θα αναρωτιέστε γιατί, σκέψου καλύτερα θα το βρεις).  Γίνονται πολλές συζητήσεις αυτές της ήμερες αν η Ελλάδα τελικά θα δηλώσει πτώχευση και υπάρχει μια ανησυχία στην παρέα αν όντως  γίνει πτώχευση  να βγαλουνε τα λεφτα από τις τράπεζες και εγω αναρωτήθηκα οταν το άκουσα αυτό, υπάρχουν άτομα που έχουνε λεφτά στης τράπεζες; Ειδικά
φοιτητές; Το πραγματικό ερώτημα είναι, άντε καταφέρεις και τα βγάζεις απο την τράπεζα (έχω φάει κόλλημα, υπάρχει φοιτητής που έχει ακόμα λεφτά στην τράπεζα;) τι θα τα κάνεις μετά; Θα τα βάλεις σε έναν λογαριασμό στην Ελβετία ή θα τα έχεις κάτω από το στρώμα σου; Μέτα από πολλές σκέψεις και διαλογισμούς κατάφερα να βρω την καλύτερη κρυψώνα.


Βεβαία υπάρχουν μερικά προβλήματα με αυτήν την κρυψώνα, σε περίπτωση σεισμού πρέπει να πάρετε την πόρτα μαζί σας.

Έχετε απορίες - αναπάντητα ερωτήματα; Μπορείτε να τις μοιραστείτε μαζί μας με  Email στο: Antavaloi.Blogspot@hotmail.com και οι ομάδα μας θα σας βρει εύκολες και γρήγορες λύσεις..

2 σχόλια:

  1. τελικα στο ερωτημα αν υπαρχουν ακομα φοιτητες που εχουν λεφτα στην τραπεζα βρερθηκε ρε παιδια απαντηση???
    να παμε εκει για δανεικα αν ειναι εμεις που στις τραπεζες εχουμε μονο δανεια!!!

    chechenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστιχος δεν υπάρχουν φοιτητές με λεφτά στην τράπεζα το ψάξαμε και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή