Translate this Page

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το Χωριό της Αγάπης @ Θεσσαλονική


Η φιλοσοφία του εορταστικού -  φιλανθρωπικού project ʽΤο Χωριό της Αγάπηςʼ δραστηριοποιείται στη δημιουργία του μεγαλύτερου & πιο φιλόξενου μαγικού θεματικού πάρκου για τους λιλιπούτειους φίλους ολόκληρης της Β. Ελλάδας! ʼΤο Χωριό της Αγάπηςʼ σας περιμένει στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη, από τις 10.00 εως τις 24.00.

Εκεί, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν το πνεύμα των Xριστουγέννων με τον πιο μαγικό, δημιουργικό, διασκεδαστικό τρόπο & με ανεπτυγμένο το φιλανθρωπικό πνεύμα των ημερών, φιλοδοξούμε να μείνει για χρόνια ανεξίτηλο στη μνήμη τους, σαν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες των παιδικών τους χρόνων! Ας τους τη χαρίσουμε!  

Ας δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, χωρίς διάκριση στη διαφορετικότητα, να απολαύσουν τη χαρά, την ασφάλεια & την ζεστή αγκαλιά όλων μας!
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τον υπέροχο, ονειρικό περιβάλλοντα χώρο του ʽΧωριού της Αγάπηςʼ, όπου αποτελεί πνοή ανάσας μέσα στα αμέτρητα δέντρα (έκταση 11.000μ.) που δημιουργούν την αίσθηση της δροσερής όασης. Τα χρωματιστά λαμπιόνια που θα φέγγουν στα θεωρητικά δέντρα θαμπώνουν τη ματιά μικρών & μεγάλων & επιβεβαιώνει
τη πεποίθησή μας ότι τα αστέρια (αληθινά ή όχι) μπορούν να μας χαρίζουν στιγμές μαγείας & αισιοδοξίας. Τα Ελαφάκια & τα Πόνυ του Άη Βασίλη θα μεταφέρουν τα παιδιά στην φάτνη σε μια πρωτόγνωρη & συναρπαστική βόλτα!


Δραστηριότητες του Θεματικού Πάρκου το Χωριό της Αγάπης

-Βόλτα με τα Ελαφάκια & τα Πόνυ του Άη Βασίλη προς τη Φάτνη
-Παγοδρόμιο
-Κaraoke on ice
-Μεγάλη Πισίνα αποκλειστικά για χειμερινά παιχνίδια (Νερόμπαλες, Βαρκάκια)
-Κλόουν
-Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις
-Μονοπάτι που θα καταλήγει στο Σπίτι του Άη Βασίλη
-Κατά την είσοδο, θα προσφέρεται δωρεάν ζεστό ρόφημα σε παιδιά & συνοδούς
-Φωτογράφιση με τον Άη Βασίλη
-Κατά την έξοδο τους ο Άη Βασιλης θα μοιράζει μικρές γλυκές γευστικές εκπλήξεις σε όλα τα παιδιά
-Ξύλινα σπιτάκια με ζαχαρωτά & γλυκά, όπου οι λιχουδιές θα συγκινούν μικρούς & μεγάλους
-Το Σπίτι του Π.Α.Ο.Κ., ένα μίνι κατάστημα (ministore) με τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της αγαπημένης μας ομάδας
-Το Σπίτι της Αγάπης, ένα Φιλανθρωπικό Bazaar, όπου θα συλλέγει ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός συντήρησης & ό,τι άλλο σας περισσεύει (για τα παιδιά από το  ʽΕλληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυροʼ) & Ιατροφαρμακευτικό Υλικό για την αρωγή του τόσο σημαντικού ανθρωπιστικού έργου των ‘Γιατρών Χωρίς Σύνορα’ (ΓΧΣ)
-Το συντριβάνι / πηγάδι των ευχών
-Face painting
-Μια Δωρεάν βόλτα με το Καρουζέλ
-Παιχνιδούπολη με φουσκωτά παιχνίδια, τραινάκι, τραμπολίνο κ.α.
-Χριστουγεννιάτικο BBQ με μυρωδιές & αρώματα που θα οδηγούν σε μια μοναδική γιορτή γευστικής εμπειρίας
-Hot Dog, αναψυκτικό / χυμό / καφέ
-Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Είμαστε στη διάθεσή σας να κουβεντιάσουμε κάθε λεπτομέρεια & θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε το σχολείο σας για μια ημερήσια Χριστουγεννιάτικη εκδρομή σε αυτό το πρωτοποριακό, ψυχαγωγικό & φιλανθρωπικό θεματικό πάρκο, το Χωριό της Αγάπης!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Χωριό της Αγάπης!!!

http://www.toxoriotisagapis.gr

5 σχόλια:

  1. εμεις πηγαμε αλλα δεν μας κερασε κανεις τιποτα δωρεαν οταν μπηκαμε ουτε το μωρο ουτε εμας τους γονεις
    οσο για τον αη βασιλη θεωρω οτι σε καιρο κρισης 5 ευρω η φωτογραφια ειναι πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω και επαυξανω και να προσθεσω οτι στο χώρο που βρισκεται το μπαρ και τα τραπεζια για πιει κανεις καφε κανουν οικονομια στη θερμανση με αποτελεσμα να παραγγελνεις κονιακ για να ζεσταθεις αντι για καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλέον όλα αυτά έχουν αλλάξει, η θέρμανση είναι μια χαρά, όσο αφορά το ζεστό ρόφημα, κάποια άτομα το εκμεταλλευόντουσαν αυτό με αποτέλεσμα κανένας να μην πάρει έναν καφέ από την καφετέρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pantos perasa telia otan piga ala nomizw pos ola auta pou exoune grapsei ine ligw ipervolika molis pas ekei ola ine poli pio diaforetika apo oso ta perigrafoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή